2015. március 22., vasárnap

Minion figura

Bogi kis barátjának kedvencei ezek a figurák. Nem sokat töprengtem szülinapi ajándékon, csupán az idővel hadakoztam, de 1 órával a találkozás előtt elkészült. Szinte még azon melegében megkapta a kis ünnepelt. Még egyszer boldog 5. szülinapot Barnus!

Minta innen

Red Heart Lisa fonal, 2-es horgolótű, szilikonizált poliészter golyócskák, filc, gomb és majdnem 10 óra munka. És bár siettem hogy kész legyen, elégedett vagyok a végeredménnyel. Elfelejtettem lemérni, de körülbelül 20-25 cm magas lett. Szemüvege levehető, overallját odavarrtam amikor a lábai felkerültek és már nem volt időm lebontani. Szeme, szája ragasztva van.

2015. március 17., kedd

Tavaszi sapka

Boginak készítettem egy tavaszi melegebb sapkát Red Heart Margareta fonal dupla szálából 2,5 tűvel. Már régebben találtam egy mintát ami nagyon tetszett Kreamojza oldalán, csak idő kérdése volt mikor horgolom meg. Persze, mint általában, nem követtem a leírást szó szerint, mert különben kicsi lett volna Bogira, tű-fonal is eltérő volt mint ami a leírásban szerepelt, de szerintem egész jó lett. Csak úgy zsebeli be a dicséreteket a lányom :) de modellt állni nem volt hajlandó. A minta ingyen letölthető innen.
A miénk ilyen lett: